New Hampshire

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: New Hampshire

Ingatlan eladó New Hampshire

Határtalanul délre fekszik Massachusetts-szel, nyugaton Vermontinal, Keleten Maine-nal és az Atlanti-óceánnal, északon a kanadai Québec tartománygal

A New Hampshire-i ingatlanértékesítés során fontos tudni néhány hírt.

New Hampshire híres a "Live Free or Die" szlogenről, amely egy libertárius filozófiát tartalmaz, amely valóban megragadja az állam történelmi ellenállását a szabályozáshoz. A New Hampshire állam alkotmánya az egyetlen, amely felismeri a forradalmi jogot, és az egyetlen, amely nem követeli meg egy köziskolai rendszer létrehozását. Nincsenek olyan törvények, amelyek előírják, hogy a 18 évnél idősebbeknek biztonsági öveket, sisakokat vagy motorkerékpárokat kell viselniük ahhoz, hogy kötelező gépjárműbiztosítást hozzanak. A New Hampshire nem rendelkezik általános forgalmi adóval és személyi jövedelemadóval sem.

New Hampshire a New England egyik amerikai állama, melyet a festői városok és a nagy pusztai területek jellemeznek. Északon a White Mountain National Forest híres a téli sportokról, amelyet itt és a Mount Washington, a régió legmagasabb csúcsa mellett lehet gyakorolni, a csúcson a fogaskerekű vasút.

Annak ellenére, hogy kicsi volt az állam, a New Hampshire-i állampolgárok nagy hatással vannak a nemzeti politikára, annak köszönhetően, hogy részt vettek az ország első elnökválasztásában.

Ez egy viszonylag drága állapot, amelyben ingatlanot és ingatlankeresést keres New Hampshire-ben. Ezen túlmenően, ő rendelkezik a 3. legmagasabb ingatlanadó a nemzet után New Jersey és Illinois.

A gránitállam gazdasága nagyrészt a termelésre és a turizmusra támaszkodik, a téli időszakban a fehér hegységben síelni és hódeszkázni, nyáron úszni a Winnipesaukee-tónál és az ország 13 mérföldes partján fekvő strandokon.

Az ötödik legkisebb állam a területet tekintve, New Hampshire becslések szerint több mint 1,3 millió ember él. A lakosok 94% -a fehér, 2% spanyol, 2% ázsiai és 1% fekete. Etnikai szempontból az ír a lakosság több mint 13% -át jelentő legnagyobb vagyona, míg a külföldön született személyek 5% -ot képviselnek.

A főváros a Concord, de Manchester egy közepes méretű város, amelynek lakossága hozzávetőleg 110.506 fő, és 30 konszern környékén a legnagyobb közösség New Hampshire-ben. A Manchester ingatlanárak jóval meghaladják az átlagos költségeket a belföldi árakhoz képest.

A belföldi eladási árak 2018 első két hónapjában 5,7% -kal nőttek az előző év azonos időszakához képest, és előre jelezhettek egy rekordot az árakra.

Grafton megye jelentette a legmagasabb százalékos nyereséget, 20,4% -ot ebben az évben, míg a Sullivan megye jelentette a legnagyobb visszaesést, 17,8% -os csökkenést.

A Hillsborough megye, amely magában foglalja a Manchester és a Nashua, 2% -kal nőtt februárig.

Időközben a New Hampshire Housing Finance Authority által közzétett, az ingatlanpiacról szóló jelentés szerint az eladóknak előnyük van a vásárlókkal szemben, így ez a legjobb időszak a New Hampshire-i ingatlanok értékesítésére.

A Manchester ingatlanpiac biztosan felépült, sőt, a város a közelmúltbeli recesszió óta messzire megy. A New Hampshire-i ingatlanpiac eladási árai, különösen Manchesterben, továbbra is biztató nyereségeket mutatnak, és most 11,5% -os arányt élveznek. Ez majdnem kétszerese az országos átlagnak.

Meglepő módon az elmúlt 3 év magas felértékelődése nem okozott túl drágának otthonaikat. Tény, hogy a Manchester ingatlanpiac továbbra is az egyik legmegfelelőbb az országban. Az árak emelkedése ellenére az elérhetőség még mindig a régió történelmi átlaga alatt van.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 3492

Eladás Villa, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

725,655,510.36HUF
Eladás
Villa

316 m²
Eladó nagy vízparti ingatlanok
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Eladás Ház, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

1,023,594,674.56HUF
Eladás
Ház

325 m²
Eladó 100 Ft a víz csodálatos kilátással
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB